Бившият играч на ЦСКА и национал на България Костадин Стоянов

...
Бившият играч на ЦСКА и национал на България Костадин Стоянов
Коментари Харесай

Костадин Стоянов: Не съм се чувствал респектиран от Рома

Бившият състезател на ЦСКА и национал на България Костадин Стоянов показа мнението си за идната среща на Лудогорец с Рома. Той се изправи против италианския гранд с екипа на " алените " през 2009-та година, когато " армейците " позволиха порацения с 2:0 в Рим и 3:0 в София.

" Не съм имал проблеми в никакъв случай да излизам против тимове от ранга на Рома. Не съм изпитвал благоговение към някой тим. Тогава те не бяха и толкоз стряскащи действително. Серия А много години не беше на изключително високо равнище. Това се промени през последните няколко, само че преди този момент единствено Ювентус стигаше по-напред на европейската сцена. В никакъв случай през 2009-та година не съм се чувствал респектиран от Рома ", съобщи той.

" От мачовете ми с тях най-яркият ми спомен е, че играхме добре, само че класата им си сподели думата и по тази причина ни победиха. Допуснахме няколко неточности и това докара до провалите. Италианците в този момент направиха много сериозна селекция и взеха положителни играчи, на Лудогорец ще им бъде доста мъчно. Мисля, че разградчани не имат тази класа, която имаха, когато играеха в Шампионска лига ", разяснява Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР