Бившият играч на НФЛ Серджио Браун, чиято майка беше открита

...
Бившият играч на НФЛ Серджио Браун, чиято майка беше открита
Коментари Харесай

Бившият играч на NFL Серджио Браун е задържан във връзка със смъртта на майка си, казва източник

Бившият състезател на НФЛ Серджио Браун, чиято майка беше открита мъртва предишния месец покрай дома й в предградието на Чикаго, е арестуван от управляващите във връзка със гибелта, сподели източник от правоприлагащите органи, осведомен с следствието, сподели пред CNN.

Браун, който е пътувал до Мексико, е бил депортиран във вторник и арестуван от американски чиновници на реда покрай Сан Диего, сподели източникът въз основа на заповед за арест, издадена в Илинойс. Полицията в Сан Диего работи за прехвърлянето на Браун от Южна Калифорния в региона на Чикаго, сподели източникът.

Мексиканските чиновници на реда са знаели местонахождението на Браун най-малко от 19 септември, сподели източникът, и са го депортирали, откакто управляващите в Илинойс най-сетне са получили заповед за арест, обвързвана със гибелта на майката на Браун.

Мъртъл Браун Миртъл Браун От Ник Браун/Instagram

Властите откриха тялото на 73-годишната Миртъл Браун предишния месец, откакто родственици уведомиха полицията, че не са съумели да намерят или да се свържат с нея или нейния наследник, се споделя в известие за пресата от полицейското ръководство на Мейуд.

Съдебната здравна работа на окръг Кук откри, че Миртъл Браун е умряла от пострадвания, свързани с нахлуване, и методът на гибелта е избран като ликвидиране, съгласно представителя Наталия Деревяни.

35-годишният Серджио Браун игра за Нотр Дам, преди да подпише с Пейтриътс от Нова Англия като свободен сътрудник през 2010 година Той игра седем сезона в НФЛ като член на Пейтриътс, Индианаполис Колтс, Джаксънвил Джагуарс и Бъфало Билс.

Джаред Форманек, Кевин Дотсън, Нуран Салахи и Карол Алварадо от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР