Бившият играч на Ливърпул Рики Ламбърт се върна назад във

...
Бившият играч на Ливърпул Рики Ламбърт се върна назад във
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Балотели: Тренировките му бяха позор!

Бившият състезател на Ливърпул Рики Ламбърт се върна обратно във времето на " Анфийлд " и показа мнението си за италианския нападател Марио Балотели. Ламбърт, който е младеж на Ливърпул, прекара пет години в Саутхемптън преди прехвърлянето си на " Анфийлд " през 2014-а година. Впоследствие мениджъра Брендън Роджърс довежда Балотели и той отива на втори проект, за което няма пояснение.

" Много се радвах, че се връщам в родния град. Бях различен човек, доста по-добър експерт. Тръгнах добре, вкарах голове. След травмата на Луис Суарес обаче не съумях да понеса отговорността да го заместя. Това е извънредно мъчно, тъй като Луис е доста огромен състезател. След това в тима пристигна Балотели. Така и не разбрах това решение.

Тренировките му бяха позорни. Извън терена Марио беше прелестен човек, само че на тренировките... Сблъсквал съм се с сходни футболисти, само че на терена те посочваха положително равнище, до момента в който Балотели още веднъж не показваше мощна игра ", споделя Ламбърт, който приключва кариерата си на 35-годишна възраст през 2017-а.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР