Бившият играч на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна

...
Бившият играч на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна
Коментари Харесай

Задължение за над 1,5 милиона лева виси със страшна сила над Левски

Бившият състезател на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна опасност за клуба. Крилото напусна " Герена " преди края на предишното състезание, откакто се възползва от правото си да разтрогне с клуба по негова виновност.

Мохамед се прибра в Швеция, където съумя да си уреди контракт с Хекен, който преди този момент го продаде на Левски за 250 000 евро, написа " Мач Телеграф ". Насиру обаче се контузи тежко.

Той търси много сериозна сума от " Герена " - близо 850 000 евро, настояват медиите в Гана, откъдето са корените му. Става въпрос са обща сума от забавени заплати, както и такива, които му се поставят по контракт, нищо че не е изпълнен до дъно. " Сините " съумяха да си издействат известна пролонгация, само че Мохамед упорствал да получава постоянно траншовете от " Герена ".
 Нов призрачен сън за Левски:
Нов призрачен сън за Левски: " Сините " висят с -11 точки поради Хубчев

Другите вреди ще са наказателни лихви върху немалката сума

Както е известно, " сините " не са решили още въпросите към Петър Хубчев и помощниците му, където висят положителната воля на другата страна. Освен това съществени искания има и Симеон Славчев. Халфът отхвърли да се раздели с клуба по изискванията, които му бяха препоръчани от Наско Сираков. Така той продължава да тренира на " Герена " настрана и чака ново предложение от страна на управлението на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР