Бившият играч на Черно море - Патрик Андраде, бе официално

...
Бившият играч на Черно море - Патрик Андраде, бе официално
Коментари Харесай

Партизан представи бивш играч на Черно море

Бившият състезател на Черно море - Патрик Андраде, бе публично показан като ново попълнение на сръбския гранд Партизан. Нещо повече, незабавно след представянето си футболистът отпътува за Словения, с цел да се причисли към новите си съотборници в предсезонния лагер.

„ Аз съм единствено един от играчите тук. Тук съм, с цел да оказа помощ на моите сътрудници и на тима да реализират положителни неща в сезона, който е пред нас. Пристигнах тук с въодушевление и предпочитание да бъда от изгода на Партизан и да нападам титли с клуба. Надявам се, че можем да реализираме това “.

„ Готов съм, само че би трябвало да се включа в тренировките, да науча условията на треньора и да опозная тима. С течение на дните наставникът ще има разполагаем най-хубавото от мен “.

„ Имах и други оферти, само че не се замислих, откакто Партизан прояви интерес към мен. Говорих незабавно с Рикардо (б.р. Гомес) и моят съотечественик ми сподели единствено положителни неща за клуба, града и почитателите. Той ми оказа помощ да взема решението си, разрешавайки пъзела. Освен това Партизан е огромен клуб и изборът ми е верен. Трябва също по този начин да подчертая смисъла на почитателите на Партизан, които ме тласнаха напред към преместването ми в Белград”, сподели Патрик Андраде, представен от формалния уебсайт на Партизан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР