Бившият играч на Ботев Пд и ЦСКА - Тодор Тимонов

...
Бившият играч на Ботев Пд и ЦСКА - Тодор Тимонов
Коментари Харесай

Лимона: Ботев има сили да отстрани ЦСКА

Бившият състезател на Ботев Пд и ЦСКА - Тодор Тимонов показа упованията си пред " Мач Телеграф “ за идната среща през днешния ден сред двата отбора за Купата на България. Той уточни коя фигура може да се окаже основна в срещата и съобщи, че вижда " жълто-черните “ на край в шампионата.
Прочетете още
" С оглед на представянето напоследък и на двата тима съм на мнение, че Ботев Пд може да вземе позитивен резултат в София. Да, към този момент отпред на ЦСКА не е Нестор Ел Маестро, а Стамен Белчев. Не знам дали казусът е бил сърбина. " Червените “ не впечатляваха с това, което посочваха в мачовете. В Пловдив стадионът ще бъде претъпкан изключително, в случай че Ботев вземе добър резултат на " Васил Левски “. Мисля, че " канарчетата " имат сили да отстранят ЦСКА. "

" Жълто-черните “ могат да доближат до край за Купата. Следя нещата и мога да кажа, че Ботев стои добре. Душан Керкез изследва всеки съперник и във всяка среща излиза с избрана скица и футболисти. Предполагам, че и в този момент ще бъде по този начин и ще се опитат да се показват по-възможно най-хубав метод. Онова 4:0 от последната среща не мисля, че ще повлияе по някакъв метод на този дуел. Оттогава минаха много дни и има позитивно развиване в Ботев и негативно в играта на ЦСКА. Това ме кара да мисля, че играчите на Керкез ще се показват мощно и ще отстранят " алените “. "

" Може да кажем, че е плюс за Ботев и фактът, че първата среща е в София, а реваншът - в Пловдив. Ако реализиран добър резултат в София, ще е по-лесно вкъщи по-късно “, съобщи той. " Виждам позитивни неща в играта в предпазен проект. Отборът не е допускал гол в четири мача. За мен Игонен не е на равнището на Ханкич все още. Ханкич вдъхва убеденост на тези пред него и това си проличава. Ивелин Попов ще е значима фигура в редиците на " канарчетата “ и съм сигурен, че ще помогне на отбора. Ботев Пд има всички шансове да продължи напред в шампионата “, приключи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР