Бившият играч на Балкан Джими Хънт избра Ботевград за домакин

...
Бившият играч на Балкан Джими Хънт избра Ботевград за домакин
Коментари Харесай

Джими Хънт води НБА треньор за камп в Ботевград

Бившият състезател на Балкан Джими Хънт избра Ботевград за хазаин на един от своите мастър класове за самостоятелни баскетболни тренировки през лятото, оповестява формалният уебсайт на БК Балкан. Освен настоящ състезател Джими Хънт е решил да съобщи своите познания и опит на по-младите състезатели като сътвори план за самостоятелна подготовка на играчите. В него той работи единствено с американски треньори като основен треньор на летния камп в Ботевград ще бъде експерт от НБА Пиер Съли, който е помощник-треньор в Бостън Селтикс.

Летният камп ще се организира от 23 до 27 юли в " Арена Ботевград ". Цената за присъединяване е 500 лв., което включва цялостно настаняване. Без настаняване таксата е 350 лв.. Децата от школата на Балкан ще получат 50% понижение, като за тях цената ще бъде 250 лв..

Основен фокус на кампа ще бъдат самостоятелни тренировки, видео разбори, пукотевица, работа с топка, отбрана, баланс, мощ и кондиционна подготовка. От 2017 години Джими Хънт се включва интензивно в разнообразни подготвителни кампове за самостоятелна подготовка на състезатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР