Бившият играч и треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, сподели,

...
Бившият играч и треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, сподели,
Коментари Харесай

Червенков: Матай липсва, ЦСКА трябва да се сравнява с Лудогорец

Бившият състезател и треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, показа, че капитанът Юрген Матей липсва на отбора и откакто се завърне, нещата в отбрана ще са по-стабилни. Той разяснява и лагера на " алените ", както и къде е нужно да се вземат нови играчи.

" Като стартираме от отбраната е нужно да се привлекат нови попълнения. Шакич не оправда упованията, а плюс това в ЦСКА би трябвало скоро да се върне Юрген Матей, който е главен футболист в защита. Той, в случай че доближи върха на своята форма, ще бъде извънредно потребен. Не се позволиха огромен брой голове, само че това беше съществена заслуга на Густаво Бусато “, съобщи новоназначеният треньор на Ямбол пред „ Мач Телеграф “.

„ В средата на терена има проблеми. Играят в последните месеци в ромб, а това е комплицирана скица и не е за всеки тим. На моменти видяхме Фаетон да изригва против по-слаби съперници. Определено има потребност от укрепване в тази линия. ЦСКА би трябвало да се съпоставя с Лудогорец “, продължи опитният познавач.

„ ЦСКА би трябвало да е адаптивен тим и против всеки да играе по друг метод. Трябва да има многообразие в тима ", съобщи Червенков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР