Бившият играч и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла

...
Бившият играч и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла
Коментари Харесай

Майкъла вещае втора победа на ЦСКА в Разград

Бившият състезател и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла предвижда към този момент първата победа на армейците в Разград. Това се случи в мача за Купата в сряда, откакто ЦСКА завоюва с 1:0 и в профил " орлите " в 1/4-финалите.
 ЦСКА взе скалпа на Лудогорец в Разград и се класира на полуфинал за Купата на България
В събота следва нов мач сред двата тима за шампионата. Според Майкъла следва втора победа.

" Със притежателя на Лудогорец Кирил Домусчиев не сме имали бас, единствено го уведомих, че ще изгубят, и към този момент се оказвам прав. Сега да се готвят Ники Михайлов и Емил Костадинов, с които сме се обзаложили. Да се стягат за тежки и скъпи вечери. Усещам ги мачовете на Любо Пенев.

Казах му: " Сега са твоите мачове, пребиваш ги ". През 2012 година първата среща, откакто станах шеф в ЦСКА, бе тъкмо с Лудогорец за Купата и тогава отново ги победихме и отстранихме. Съдията в сряда беше възмутителен и най-после за малко да изпуснем дуела. Но каквото станало - станало.

Сигурен съм, че ще ги смажем и в събота. Сега и жена ми се прибра от Япония, по този начин, че Михайлов и Костадинов ще имат да хранят две гърла ", сподели Майкъла пред " Тема Спорт ".

" ЦСКА постоянно би трябвало да играе по този метод. Не мисля, че е било ужасно представянето, тъй като това е стандартът на нашия клуб. Ако запазим същия нрав и хъс в събота, ще победим още веднъж ", добави Илиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР