Бившият хегемон в тежката категория на професионалния бокс Ленъкс Люис

...
Бившият хегемон в тежката категория на професионалния бокс Ленъкс Люис
Коментари Харесай

Ленъкс Люис е сигурен кой ще победи в сблъсъка Джошуа-Уайлдър

Бившият хегемон в тежката категория на професионалния бокс Ленъкс Люис е безапелационен кой ще победи в възможен дуел сред двама от актуалните звезди в тежката категория - Антъни Джошуа и Деонтей Уайлдър.

“Джошуа против Уайлдър? Определено Уайлдър! Той има желанието да наранява съперниците си и това се вижда с всеки негов удар. Има желанието да наранява с дясната си ръка и това ще направи разликата ”, споделя олимпийският първенец по бокс от Сеул 1988-а.

Великобританецът Ленъкс Люис е един от най-успешните боксьори на всички времена. Той има 41 победи в 44 дуела и е някогашен притежател на купите в четирите най-престижни организации в бокса (WBC, IBF, IBO, WBA). Във визитката му участват победи над имена като Виталий Кличко, Майк Тайсън, Ивендър Холифийлд, Шанън Бригс и други.

Припомняме, че пред друга задгранична медия мениджърът на Ей Джей, Еди Хърн, съобщи, че и двете страни на договарянията желаят подобен конфликт да се реализира, само че е въпрос на завършване на последните условия по договорката.
 Хърн за дуела Джошуа-Уайлдър: И двете страни сме на едно мнение Хърн за дуела Джошуа-Уайлдър: И двете страни сме на едно мнение
Фактор, който може да попречи за реализирането на борбата, може да бъде замесването на Бронзовия бомбардировач в проблеми с полицията. Само преди ден той бе арестуван с оръжие и марихуана. Нокаутьорът бе пуснат под гаранция по-късно, само че към момента не е ясно дали няма да бъдат повдигнати обвинявания против него.
 Арестуваха Дионтей Уайлдър Арестуваха Дионтей Уайлдър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР