Бившият халф на ЦСКА-София Петрус Бумал, който напусна червените в

...
Бившият халф на ЦСКА-София Петрус Бумал, който напусна червените в
Коментари Харесай

Бумал със скандално интервю във Франция: Шефовете на ЦСКА заплашиха, че ще ми счупят краката, заплашиха и жена ми

Бившият халф на ЦСКА-София Петрус Бумал, който напусна алените в края на сезона, даде шокиращо изявление пред френската секция на goal.com. Полузащитникът твърди, че шефовете на алените са го заплашили, че в случай че напусне, ще му счупят краката. Също по този начин Бумал изяснява, че закани е получила и жена му, а шефовете на клуба са изготвили подправен контракт с фалшиф автограф на футболиста.

Оригиналното изявление на френски език може да видите тук

Ето какво споделя Петрус Бумал:

" Когато напуснах Сошо през 2014 година и останах без тим, бях съществено измамен от мениджъра си. Той ми обещаваше, че ще играя в Англия, в Чемпиъншип, само че не чух нищо от него, внезапно изчезна. Тогава пристигна оферта от Източна Европа, от Литекс. Посъветвах се с Максим Жос, който е играл там, и той ми показа, че там се заплаща постоянно и по тази причина одобрих. Просто ме беше прекалено много боязън да не остана без тим ".

" Останах там година и половина, играех добре, стигна до евротурнирите. Но в мач против Левски, най-големият противник на Литекс, двама от нашите играчи бяха изгонени още преди почивката. И като митинг против отсъжданията, спортният ни шеф нахлу на терена и ни сподели да излезем и да не играем повече в този мач. И ние го сторихме. След няколко седмици изхвърлиха тима във Втора лига. Никога не я разбрах тази глоба ".
" След това отидох при президента Гриша Ганчев и му споделих, че аз във втора дивизия няма да играя и желая да си потегли. Той ми сподели, че в случай че пристигна оферта за мен, ще ме пусне. Дойдоха две такива - едната от Гент, другата от Мехелен - те бяха за по 250 хиляди евро. Но Ганчев отхвърли. После пристигна и от френски тим предложение, само че споделиха, че не могат да платят трансферна сума, само че са подготвени да дадат пари за наем, с алтернатива да ме изплатят след това ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР