Бившият халф на Левски - Георги Миланов заяви пред колегите

...
Бившият халф на Левски - Георги Миланов заяви пред колегите
Коментари Харесай

Георги Миланов: Грехота е с този отбор и този треньор Левски да не играе в Европа

Бившият халф на Левски - Георги Миланов съобщи пред сътрудниците от " dsport ", че се надява на обединяване на " Герена ". Той изрази очакванията си и, че " сините " ще се класират за европейските клубни шампионати.

" Поддържам много контакти с футболистите и управлението на Левски. Има две страни - на терена, която извънредно доста ми харесва в последните три мача, играта и успехите, и другата страна, от която не разбирам е, че се случват някои неща към Левски, които не са хубави. Надявам се в тази пауза от 20 дни да има обединяване и нещата да се оправят по най-хубавия метод.
 Погром! Юношите на Левски разрушиха връстниците си от ЦСКА със 7:0
Погром! Юношите на Левски разрушиха връстниците си от ЦСКА със 7:0

Андрей Нешев се регистрира с хеттрик

Усеща се, че има проблеми. В момента Левски има доста огромен капитал, има съществени футболисти с трансферни суми, които могат да оказват помощ през лятото. Не мисля, че ще имат финансови проблеми, тъй като в случай че се наложи, ще се продадат двама-трима и да се оправят нещата. Обединението би трябвало да го има. Предстоят значими мачове.
 Фенове на Левски вербуват Макрецкис за
Фенове на Левски вербуват Макрецкис за " синята " концепция

Искат го на " Герена " допустимо най-скоро

Отборът би трябвало да играе в Европа, тъй като тези футболисти с този футбол, който практикуват, мога да кажа, че сега е най-хубавият футбол като игра, това просто не се разяснява. Даже много експерти го споделиха това. Грехота е с този тим и този треньор да не играят в Европа. Надявам се нещата да се успокоят и тимът да побеждава, а когато е лятото, да има радикални промени.

В България сме царе да се подиграваме, да вършим колажи, само че хората, които играем футбол, знаем какъв брой е значим самият терен за качеството на игра. Левски практикува най-хубавия футбол, разполага с най-бързите и технични футболисти, дружно с Лудогорец. Затова тези тимове играят най-хубавия футбол и теренът не е идентичен за всички, както всички приказват ", сподели Миланов.
 Нейтън Олдър има нулев късмет още веднъж да играе за Левски
Нейтън Олдър има нулев късмет още веднъж да играе за Левски

" Сините " ще се опитат да го продадат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР