Бившият халф на Байерн (Мюнхен) и Ливърпул Дитмар Хаман смята,

...
Бившият халф на Байерн (Мюнхен) и Ливърпул Дитмар Хаман смята,
Коментари Харесай

Дитмар Хаман за Байерн: Рядко съм виждал треньорска смяна да влошава толкова много нещата в краткосрочен план

Бившият халф на Байерн (Мюнхен) и Ливърпул Дитмар Хаман счита, че новият старши треньор на баварците Томас Тухел също носи част от виновността за неочакваната рецесия на игра и резултати в отбора.

В последно време главните обекти на рецензия са  изпълнителният шеф Оливер Кан и спортният началник Хасан Салихамиджич, които  уволниха  Юлиан Нагелсман предишния месец. След треньорската рокада Байерн отпадна от Шампионската лига и от шампионата за Купата на Германия, като към този момент сдаде и първото място в Бундеслигата пет кръга преди края на шампионата.

" Членовете на Борда може и да са комплицирани от това, което се случва. Но треньорът също направи доста съществени неточности и усещането е, че не е на мястото си в тези четири седмици. Ако пропилее и шампионската купа, то е ясно, че ще го приковат на стълба ", съобщи Хаман, представен от телевизия " Скай Германия ".

" Рядко съм виждал промяна на треньора да утежнява толкоз доста нещата в кратковременен проект. Точно това се случи и с Байерн в този момент ", изяснява някогашният полузащитник. И добавя, че при провалянето от Майнц с 1:3 тимът е изглеждал по този начин, като че ли са " изгубили чувството си за футбол ".

А в мача от четвъртфиналите за Купата на Германия против Фрайбург представянето на тима приличаше на " курник ", а не на тим с искания и класиране. " Ти си отвън всички шампионати, като се изключи Бундеслигата. Имаш двама футболисти във форма: Коман и Сане. И те не играха против Майнц ”, продължава да се чуди Хаман.
 Кан: С такова показване няма да сме първенци, Тухел е последният човек, който би трябвало да обсъждаме Кан: С такова показване няма да сме първенци, Тухел е последният човек, който би трябвало да обсъждаме
Но  съгласно различен някогашен футболист на клуба - Торстен Финк, проблемите са по-дълбоки от това да се смени треньора. " Има нещо, което е сбъркано. И не съм сигурен, че то се намира в съблекалнята на тима. Сигурен съм, че Томас Тухел пробва да дърпа верните лостове ", добавя 55-годишният Финк.

Но все пак той счита, че напрежението ще  е в Борусия (Дортмунд). " Жълто-черните " завоюваха купата за последно през 2012 година при Юрген Клоп. " Сигурен съм, че Байерн ще си вземе оставащите пет мача. Но в Дортмунд имат къде да губят ", приключи Торстен Финк.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР