Бившият халф на Барселона и испанския национален отбор Андрес Иниеста

...
Бившият халф на Барселона и испанския национален отбор Андрес Иниеста
Коментари Харесай

Иниеста бил в тежка депресия

Бившият халф на Барселона и испанския народен тим Андрес Иниеста е бил в дълбока меланхолия преди международното състезание през 2010-а година, когато самият той вкара гола за купата.

Причина за влошеното психологично здраве на плеймейкъра е била гибелта на неговия непосредствен другар Дани Харке от Еспаньол, който умря на 26 от сърдечен удар. Когато вкара гола на финала, той сподели фланелка с надпис: "Дани Харке, вечно с нас ". "За страдание, по това време ми се случиха няколко неприятни неща подред, макар че към този момент бях построил сполучлива кариера.

Кулминацията на всичко бе гибелта на Дани Харке през август 2009-а, а това в действителност ме изправи до ръба. Нужна ми бе и професионална помощ. Със сигурност това бе най-тежкият интервал в живота ми и съм признателен, че тогава имах Ана до себе си. По това време като другарка, а по-късно и като брачна половинка. Разбира се, подкрепяха ме и родителите ми ", сподели той за Билд ам Зонтаг. "Голът против Холандия беше ново начало за мен. Начало на подобрението ми. Постепенно оставих този тежък интервал зад тила ми, само че постоянно ще го помня, тъй като той ме направи по-силен и по-добър като човек ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР