Бившият халф и капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн не

...
Бившият халф и капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн не
Коментари Харесай

Рой Кийн разкъса Юнайтед: Отборите вече идват на Олд Трафорд и се забавляват

Бившият халф и капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн не скри разочарованието си от загубата и представянето на клуба в дербито против Ман Сити, изгубено с 0:2 през вчерашния ден.

В типичния си жанр ирландецът разгласи, че е шокиран от слабото показване на " алените дяволи ", които не са имали безусловно никакъв късмет да вземат нещо от мача.

" Те бяха необикновено зле. Имаше огромна разлика в класите, в качеството и при взимането на решенията, въобще във всичко. Беше удивително какъв брой слаб бе Юнайтед. Сити просто си поигра с тях " съобщи Кийн.
 Рой Кийн също получава място в
Рой Кийн също получава място в " Залата на славата "

Признание за своенравния ирландец

" Вижте единствено втория гол и държанието на Шоу и Де Хеа. Какъв късмет имаш с тези играчи? Аз просто се отхвърлям да имам вяра в тях, просто се предавам. Освен това " Олд Трафорд " към този момент не е мъчно място за посещение. Изобщо. Отборите идват тук и просто се забавляват. Вторият гол точни преди паузата реши всичко. Просто нямам думи. Тук става въпрос за темперамент, а някои играчи просто не са за този тим. Изобщо не се изненадах, когато Баи си вкара автогол, той просто носи това в себе си " добави той.

" Оле е напрегнат още от първия ден, в който пристигна в тима, просто тъй като още тогава мнозина не имаха вяра, че е подобаващ за поста. Винаги съм защитавал Солскяер, само че в последна сметка той е управител на тима и дружно с екипа си би трябвало да извлече повече от тези футболисти " сподели още някогашният халф на Ман Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР