Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи се отказва от

...
Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи се отказва от
Коментари Харесай

Президентската надпревара в САЩ: Крис Кристи се оттегли в битката за републиканската номинация

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи се отхвърля от кандидатурата си за президентската номинация на Републиканската партия за изборите през 2024 година. Провежда се следващ спор сред кандидатите за президентската номинация - Ники Хейли и Рон ДеСантис, белязан от жлъчни нападки и обиди.

Оттеглянето на Крис Кристи пристигна, откакто той не съумя да получи поддръжка за акцията си. Кристи, някогашен съдружник на Тръмп, се трансформира в негов критик, който се опитваше да се нарежда като единствения републикански кандидат, подготвен да се изправи против някогашния президент.

На социална демонстрация в Ню Хемпшър Кристи съобщи, че към този момент не вижда вероятност за акцията си. Отпадането на Кристи може да помогне на Ники Хейли в Ню Хемпшър, където по-късно този месец ще се организира второто гласоподаване за номинацията на партията. Първият избор е в щата Айова другата седмица.



" Ясно е, че за мен няма път за продобиване на номинацията. Затова спирам акцията си за президент на Съединените щати. Ще направя по този начин, че по никакъв метод Тръмп да не стане още веднъж в миналото президент на Съединените щати. Това е по-важно от моите персонални упоритости ", сподели Крис Кристи - някогашен губернатор на Ню Джърси.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР