Бившият гръден хирург и ученик на д-р Александър Чирков, който

...
Бившият гръден хирург и ученик на д-р Александър Чирков, който
Коментари Харесай

От Вътрешния Кръг: Тежка Драма В Семейството На Сестрите Бакалови, Ивайла Лети Спешно От Дубай. Страшното Връхлетя

Бившият гръден хирург и възпитаник на доктор Александър Чирков, който дълготрайно живя и работи в Съединени американски щати, от години е в родната Варна. Американският жител от български генезис бе депортиран в България, откакто излежа присъда от три години затвор по обвиняване за началник на организация за подписване на фиктивни бракове сред жители на Съединените щати и чужденци. Бакалов се забърка още в купища неприятности по време на престоя си оттатък океана, като всичко рефлектира върху здравословното му положение.

След завръщането си в Морската столица Бакалов работил известно време като доктор в незабавен кабинет във Варненската курортна поликлиника, само че поради влошеното си здраве прекратил практиката си.

Близначките Бакалови и татко им години наред водиха война между тях, обвинявайки се във всевъзможни грехове. Напрежението ескалираше всякога, когато някоя от двете сестри излиза на напред във времето в медиите около присъединяване си в някои от риалити форматите. Извадиха се купища кирливи ризи около " Къртицата ", в която Ивайла счупи крайници си, а и преди този момент, когато и двете минаха пред " ВИП Брадър ".

Тези дни се появи сигнал, че след дългогодишната омраза близначките Бакалови са дали прошка на татко си. " Изпитвам единствено обич, приемане и амнистия. Знам, че е във Варна и не е добре със здравето. Решила съм, като ми остане време, да отида да го видя и да му оказа помощ с каквото мога, тъй като не работи и несъмнено има потребност от средства ", показа Божидара.

Сестра й Ивайла, която от години живее в бляскав Дубай, неотдавна се е завърнала от емирството, само че вместо да отседни в София, както прави всекидневно, е изкарала няколко дни във Варна, издават осведомени написа Пик. Най-вероятно повода за изненадващата й поява в родния град е била срещата с болния й татко.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР