Бившият голмайстор на Лудогорец - Роман Безяк, е ударил едно

...
Бившият голмайстор на Лудогорец - Роман Безяк, е ударил едно
Коментари Харесай

Бивша звезда на Лудогорец помогнал за идването на нов

Бившият голмайстор на Лудогорец - Роман Безяк, е блъснал едно рамо при прехвърлянето на Симон Слуга в Разград, казвайки хубави неща за " орлите " на хърватския пазач по време на договарянията. Двамата са били съотборници в Риека.

" Говорих няколко пъти с него. Доста сме близки. По време на лагерите с Риека даже бяхме в една стая ", разгласи досегашният словенски национал пред " Мач Телеграф ". " Не мога да отлича кое е най-силното качество на Симон. Той е добър в играта с крайници, висок е към 190 сантиметра, здрав е физически. Постоянно работи и работи и поради това ще се стигне до този трансфер в Лудогорец ", добави още Безяк.
 Трима в Лудогорец пропущат мача с Арда
Трима в Лудогорец пропущат мача с Арда

Антон Недялков, Сисиньо и Клод Гонсалвеш няма да играят

" Разбира се, че проследявам всичко, което се случва в тима. Те играха с Мура, а преди този момент и с различен словенски тим - Марибор. Сега водят с 2 точки пред ЦСКА. И преди разликата е била дребна, различен път - огромна. Но първенецът постоянно е бил Лудогорец ", сподели още той.

Понастоящем някогашният състезател на Лудогорец е част от втородивизионния турски Балъкеширспор.

" След като през лятото договорът ми изтече, мисля да приключа кариерата си. Семейството ми е в Словения, а аз желая да съм с тях ", приключи Безяк. Той е първенец на три страни - България, Хърватия и Кипър, играл е в групите на Шампионската лига и на Лига Европа, а с Дармщад е играл в Първа Бундеслига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР