Бившият голмайстор на Барселона Луис Суарес се върна към момента,

...
Бившият голмайстор на Барселона Луис Суарес се върна към момента,
Коментари Харесай

Суарес: Неймар щеше да спечели Златната топка, ако беше останал в Барселона

Бившият голмайстор на Барселона Луис Суарес се върна все още, в който Неймар избра да напусне клуба в посока Пари Сен Жермен. През лятото на 2017-а година бразилецът избра да продължи кариерата си във френския гранд с концепцията да избяга от сянката на Лионел Меси и да завоюва “Златната топка ”. Това беше краят на триото “МСН ”, което радваше последователите на “блаугранас ”.

“Ако Ней беше останал в Барса, той сигурно щеше да стигне до “Златната топка ” - съобщи Суарес пред Placar TV. - Тогава говорехме с него му обяснихме, че в случай че в действителност желае да завоюва всичко, би трябвало да остане при нас ”.

“В началото той се съгласи, само че е мъчно да се оправиш с хората към него. Посъветвахме го като другари, само че фамилията му реши да се реалокират. Казвахме му, че в Англия също има мощни тимове - да вземем за пример Манчестър Сити, само че Франция….? ”, добави Суарес.

В последна сметка Ней Джуниър счупи трансферния връх против 222 млн. евро, само че пък в Париж по този начин и не доближи висоти, за каквито си мечтаеше и по този начин продължа да бъде без “Златна топка ”. В клуба му към този момент е някогашният водач на Барса Лионел Меси.

Суарес пък е футболист на Гремио.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР