Бившият главен секретар Живко Коцев прекара три часа на разпитв

...
Бившият главен секретар Живко Коцев прекара три часа на разпитв
Коментари Харесай

Бившият главен секретар на МВР стана обвиняем

Бившият основен секретар Живко Коцев прекара три часа на разпитв Антикорупционната комисия и излезе като обвинен. Той е притеглен под отговорност за присъединяване в проведена незаконна група, потвърдиха от Софийската градска прокуратура. Мярката му за неотклонение е парична гаранция от 20 000 лева, а Коцев се е възползвал от правото си да не дава пояснения.

Коцев бе свикан в Антикорупционната комисия в 14,30 ч. Яви се, съпроводен от двамата си юристи Даниела Доковска и Илиян Василев. Три часа по-късно тримата излязоха. Коментар направи единствено юрист Василев:

" Какво се е случило могат да ви кажат единствено сътрудниците от прокуратурата. Нямаме никакви подозрения, че господин Коцев не е направил никакви закононарушения “, казаВасилев.

Проблемите на Коцев започнаха, откакто, който е в неопределеност. В деня на ареста Живко Коцев подаде оставка. Ден по-късно я отдръпна, като дружно с някогашния към този момент министър председател Николай Денков обявиха, че се е отдръпнал от поста под мощен психически напън, оказан му от вътрешния министър Калин Стоянов. По-късно беше обявено, че е бил притискан за.

Сега Коцев е предпазен очевидец по това следствие по негово искане.

Пикът на абсурда доближи, откакто на обвинените татко и наследник Димитрови с Живко Коцев и с някогашния вътрешен министър и народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков в компанията на пачки с пари и пудел. Появиха се фотографии, на които се вижда по какъв начин Коцев е с някогашния министър на туризма от ГЕРБ Николина Ангелкова в кола на летището, като демонстрира безценен часовник на китката си. По-късно някогашният министър председател Николай Денков разгласи, че Коцев му е доверил, че е получил часовника като „ подарък от другари по отношение на персонален празник “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР