Бившият главен прокурор на България Иван Гешев потвърди влизането си

...
Бившият главен прокурор на България Иван Гешев потвърди влизането си
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Гешев влиза в политиката

Бившият основен прокурор на България Иван Гешев удостовери влизането си в политиката. Той разгласи съдаването на гражданско консервативно придвижване с името " Справедливост за България ". Това се случи в негово включване онлайн във Facebook страницата му, отдадено на отговаряне на цивилен въпроси. С това Гешев удостовери поръчката си за политическа кариера, която даде с подаването си на оставка като прокурор.

По негови думи придвижването ще е учредено на християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности, в които той има вяра. Гешев изиска Борисов да смъкна имунитета си и да подаде оставка. Според него " политическата върхушка " е виновна за проблеми като демографската злополука, за навлизането на практики, застрашаващи фамилията и децата.

Бившият обвинител номер едно дефинира Народното събрание като " леговище за имунитети " и се крепи единствено на това. Той добави, че и тези преди сегашните ръководещи са трансформирали междинната класа в работещи небогати, унищожили са земеделското стопанство, заличили са редица положителни обичаи и практики в българските обучение и опазване на здравето. Според него те са върнали мутренските години и растежа на битовата престъпност, трансформирали са милиардите национални активи, благосъстояние, изстрадано от генерации българи.

С това живо включване прокурорът прикани всички, " които споделят паниката за бъдещето на родината и децата ни в името на съхраняванрто на българската национална еднаквост, същински национализъм под мотото: " Бог, родно място, семейство ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР