Бившият главен прокурор Иван Гешев, който бе отстранен от поста,

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев, който бе отстранен от поста,
Коментари Харесай

Иван Гешев обяви свой политически проект

Бившият основен прокурор Иван Гешев, който бе отхвърлен от поста, разгласи началото на нов политически план " Справердливост за България ".

Гешев показа платформата като " гражданско родолюбиво консервативно придвижване, учредено на националното достолепие, християнска нравственос и български обичайни полезности ".

" Според българската конституция, първоизточникът на държавната власт са хората, народът. Този принцип изисква ние да имаме опцията да влияем. Управляващата класа постоянно е желала да ограничи това право. Никога в новата ни история, България не е била сложена в толкоз унизително положение ", разгласи в изказване във фейсбук някогашният основен прокурор.

" Всички виждаме, че Народното събрание се крепи единствено тъй като го трансфораха в леговище за имунитети. Никой към този момент не мисли за България и за народа. Управляващата върхушка е отговорна за моралния и стопански срив ", разяснява Гешев.

Гешев показа платформата като " гражданско родолюбиво консервативно придвижване, учредено на националното достолепие, християнска нравственос и български обичайни полезности.
Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР