Бившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов отговори на някогашния

...
Бившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов отговори на някогашния
Коментари Харесай

Ответен удар: Стойчо Стоилов закопа Бандаловски чрез снимка с Георги Семерджиев

Бившият основен управител на ЦСКА Стойчо Стоилов отговори на тогавашния защитник на " алените " Иван Бандаловски, който пред няколко дни го атакува във Facebook. Бандата разяснява обява на Стоилов, че в последните 4 години е довел на " Армията " футболисти, които са били продадени за над 20 милиона евро.

" Всеки, който схваща малко от футбол и притегли за 6-7 години стотина футболисти в тим с марка като ЦСКА, все ще продаде 7-8 от тях за 20 милиона евро. Клубове като Партизан, Цървена звезда и Динамо Загреб вършат тези пари за един трансферен прозорец. Така че господинът да не бъде доста благополучен от този факт, а да огледа до каква степен докарахте тима, господин основен скаут, шеф, треньор, вицепрезидент и админ ", написа някогашният десен бек.

Стойчо Стоилов не му остана задължен и през днешния ден разгласява фотография на Бандаловски със съотборника му в школата на Левски Георги Семерджиев, който е виновен за тежката злополука с две жертви в София при започване на месеца. Скаутът прибавя и подигравателен надпис " При дипломирането в Кеймбридж ".
 Стойчо Стоилов
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР