Бившият главен изпълнителен директор на фалиралата криптоборса FTX - Сам

...
Бившият главен изпълнителен директор на фалиралата криптоборса FTX - Сам
Коментари Харесай

Сам Банкман-Фрийд бяга от публично ислушване в Конгреса за колапса на FTX

Бившият основен изпълнителен шеф на банкрутиралата криптоборса FTX - Сам Банкман-Фрайд направи сериозен обществен и медиен гастрол през последните дни, само че няма да направи един от най-ключовите - чуване в Конгреса на Съединени американски щати. На 2 декември конгресменът Максин Уотърс, представител от Калифорния, намерено предложения SBF, както е прочут той, да свидетелства, с цел да помогне на обществеността да разбере какво тъкмо се е случило с платформата през последните месеци.

Въпреки многочислените обществени изяви на SBF през миналата седмица, той наподобява малко евентуално да свидетелства по време на чуването на Комисията по финансови услуги към Камарата на представителите на Съединени американски щати на 13 декември.

Rep. Waters, and the House Committee on Financial Services:
Реклама
Once I have finished learning and reviewing what happened, I would feel like it was my duty to appear before the committee and explain.

I`m not sure that will happen by the 13th. But when it does, I will testify.
- SBF (@SBF_FTX)

"... ние оценяваме, че бяхте прям в полемиките си по отношение на случилото се във FTX. Вашето предпочитание да говорите с обществото ще помогне на клиентите на компанията и на вложителите. За тази цел ще приветстваме вашето присъединяване в нашето чуване на 13-ти декември. "
Реклама
Докато членовете на крипто бранша, желаят да видят SBF зад решетките, той даже не е сигурен, дали е изцяло подготвен да свидетелства, макар че в своите изяви по-рано тази седмица нямаше проблем " да приказва за всичко ".

Едно от изказванията му e, че американският клон на борсата FTX " би трябвало " да е изцяло кредитоспособен и че той не знае за какво към момента не са задействали потребителските тегления.

SBF отговори на Уотърс като от своя страна написа в Twitter, че е негово обвързване да се яви пред комисията, с цел да се оправи със обстановката. Той също по този начин уточни, че ще го направи едвам откакто завърши с " научаването и прегледа на случилото се ", предполагайки, че не е сигурен, дали ще може да се появи на 13-ти, което в допълнение вля напрежение.
Готов да приказва обществено, само че не знае задоволително, като за пред съда
През предходната седмица SBF се появи в няколко изявленията и подкасти. Въпреки това, огромна част от това, което той сподели, беше просто опит да изкриви и отклони по-трудните въпроси, без да даде доста информация за това, по какъв начин тъкмо всичко се е срина.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР