Бившият главен готвач на McDonald's Майк Харач се завръща, споделяйки

...
Бившият главен готвач на McDonald's Майк Харач се завръща, споделяйки
Коментари Харесай

Главният готвач на McDonald`s разкрива чудовищен таен елемент от менюто, който струва по-малко от £4

Бившият основен готвач на McDonald's Майк Харач се завръща, споделяйки мъдростта си за колоса за бързо хранене, като разкрива скришен детайл от менюто, който единствено на най-посветените почитателите на бързото хранене знаят за. Звездата на обществените медии, която преди е работила за известната верига за бургери, преля чашата на „ The McGangBang “, сандвич, който съчетава двоен чийзбургер с пиле McChicken.

„ Ако в никакъв случай не сте чували от него “, сподели той в последното си видео в TikTok, „ това е двоен чийзбургер с пиле макчикен – в действителност е по-добре с пикантно пиле макчикен – в средата му “. Haracz е прочут със шерването на секрети от времето си в McDonald's, като да вземем за пример по какъв начин да създадат съвършените пържени картофи вкъщи или дали размерът на Fillet-o-Fish е понижен.

Той изясни, че „ The McGangBang “ беше част от скрито меню, когато двойният чийзбургер и пилетата McChickens бяха в Dollar Menu. „ Така че можете да получите този голям бургер и да го сглобите сами за към два $. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР