Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер говори в интервю за списание

...
Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер говори в интервю за списание
Коментари Харесай

Шрьодер посочи прост способ за избягване на газовата криза в Европа

Бившият немски канцлер Герхард Шрьодер приказва в изявление за списание Stern за това какво може да подсигурява на европейците на ниска цена газ и да избави страните от Стария свят от горивна и енергийна рецесия.

" Най-простото решение би било стартирането в употреба на газопровода " Северен поток 2 ", съобщи той.

" Когато нещата в действителност се затегнат, този водопровод е налице и с двата газопровода няма да има проблеми с доставките за немската промишленост и немските семейства. " - сподели някогашният канцлер на Германия.

Междувременно Шрьодер отлетя за Москва на 26 юли за диалози по енергетиката. Според сп. " Шпигел " някогашният началник на немското държавно управление е дошъл в съветската столица по въпросите на доставките на газ по газопровода " Северен поток 1 ".

Деловата цел на визитата в Русия беше доказана и от брачната половинка на някогашния канцлер Со Йонг Ким-Шрьодер.

В същото време депутатът от Държавната дума от партията " Единна Русия " Олег Морозов счита, че актуалните политически елити на Германия няма да вземат под внимание мнението на немския някогашен канцлер.

" Най-вероятно няма да слушат. Шрьодер не е проруски, а прогермански политик. Той мисли за положителното на Германия. А сегашните водачи на Германия мислят по какъв начин да оближат Байдън за сметка на своите жители. "

- сподели парламентаристът в изявление за РИА Новости.

По-рано Шрьодер изрази мнение за значимостта на дипломатическото споразумяване на украинската рецесия. В същото време някогашният канцлер акцентира, че при нужда няма да откаже персонални контакти с Владимир Путин.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР