Бившият германски фелдшер Нилс Хьогел получи доживотна присъда, след като

...
Бившият германски фелдшер Нилс Хьогел получи доживотна присъда, след като
Коментари Харесай

Германския Ангел на смъртта получи доживотна присъда

Бившият немски фелдшер Нилс Хьогел получи доживотна присъда, откакто бе приет за отговорен в убийството на 55-ма свои пациенти, съобщи Би Би Си.

Магистратите в северния град Олденбург са завършили през днешния ден следващия развой против някогашния медицински служащ, наименуван от медии във Федералната република Германския ангел на гибелта. Председателстващият съвещанието арбитър е определил действията на мъжа като излизащи отвън всевъзможни законови и морални правила. Себастиан Бюрман е постановил най-масовият палач в актуалната история на Германия да остане зад решетките до края на дните си.

Хьогел откакто е чул решението на съда изиска амнистия от околните на своите жертви.

"Аз не мога да приема, че дядо ми си е отишъл от ръцете на човек, чиято задача е била да пази живота и здравето на хората ", е декларирал Кристиян Марбах, от своя страна.

Дейността на Ангела на гибелта е била разкрита през 2005 година Тогава пациент на Хьогел бе оживял, фелдшерът - наказан на седем години и половина за опит за ликвидиране. При последвалото следствие здравното лице е признало за това, че е лишил от живот още хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР