Бившият футболист на ЦСКА-София Роланд Алберг говори за престоя с

...
Бившият футболист на ЦСКА-София Роланд Алберг говори за престоя с
Коментари Харесай

Бивш нападател на ЦСКА-София: Ултрасите в България не са нормални, водени са от гологлава мечка

Бившият футболист на ЦСКА-София Роланд Алберг приказва за престоя с и в клуба и България. Крилото дойде в София напролет на 2018-а от Филаделфия, само че остана единствено няколко месеца и през лятото напусна родината ни.

" Изкарах превъзходен интервал в София. Но в даден миг станах доста безценен за клуба. За благополучие, успяхме да се разделим по напълно цивилизован метод. В Америка бях просто добре заплатен, за България бях безценен.

Футболът в България е доста рисков. Сравним е с този в Турция, само че би трябвало да добавите и ултрасите. Те не са естествени. Когато видите ЦСКА и Левски да играят едни против други... Не е обикновено, такава ненавист!

Ултрасите са водени от човек, който наподобява на гологлава мечка и всички крещят дружно като луди от самото начало. Ако загубиш дербито, не можеш да излезеш в града и да се придвижваш обикновено. Те играят на Националния стадион и има ограмни празни пространства сред агитките. Семейството ми и децата оставаха у дома по време на този мач и го гледаха по малкия екран. Заради ограничения за сигурност ", споделя Алберг. efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  ЦСКА-София 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР