Бившият футболист на Тотнъм и египетска легенда - Мидо, направи

...
Бившият футболист на Тотнъм и египетска легенда - Мидо, направи
Коментари Харесай

Съотборник на Бербатов: Беше най-слабият, а после стана като Кройф!

Бившият футболист на Тотнъм и египетска легенда - Мидо, направи много забавен коментар по адрес на Димитър Бербатов, с който играха дружно в състава на " шпорите ".

" Тотнъм купи Бербатов, само че в първите три мача той бе най-слабият на терена. След тези три срещи Мартин Йол ми се обади и ми сподели: " Мидо, направих огромна неточност. Моля те, върни се в Тотнъм, ще направя всичко, което поискаш. Това момче, което купих, не се оказа това, което чаках ". Така аз подписах и два дни по-късно трябваше да играя против Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд ". Мартин остави Берба на пейката ", споделя Мидо.

" Той имаше потребност от време, само че Мартин му сподели, че в никакъв случай няма да успее в Англия. След това обаче Берба стартира да играе като Кройф. Беше необикновен. Превърна се в изцяло друг състезател. Честно казано, за мен стана доста мъчно. Давах най-хубавото от себе си, борих се всеки ден и се опитваа да си върна мястото, само че не беше елементарно, тъй като той бе необикновен. Неговото първо допиране и методът, по който можеше да приключва офанзивите, бе като от друга планета ", добави египтянинът.

 Димитър Бербатов: Идва моментът, в който ще спра с футбола, никой тим не ме желае
Димитър Бербатов: Идва моментът, в който ще спра с футбола, никой тим не ме желае

" Обмислям по кое време и по какъв начин да го оповестя "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР