Бившият футболист на Лудогорец - Фабио Ешпиньо, се върна към

...
Бившият футболист на Лудогорец - Фабио Ешпиньо, се върна към
Коментари Харесай

Бивш футболист на Лудогорец: Виждал съм как българите слагат вода вместо урина в тестовете си

Бившият футболист на Лудогорец - Фабио Ешпиньо, се върна към престоя си в Разград. Халфът даде изявление за " Трибуна Експресо " в Португалия. Той показа, че в началото не е желал да минава при " орлите ", а също така направи разкрития, свързани с взимането на допинг. 

" В първия миг отхвърлих на офертата на Лудогорец. Предложиха ми заплата, а аз им споделих, че за тези пари няма да отида в България. Желанието ми не беше да отида там, желаех да остана в Португалия. Ето за какво желаех заплата, която бях сигурен, че няма да ми дадат. Но те се обадиха да ми кажат, че ми дават това, което желая. Попаднах в обстановка, при която трябваше да отида. Прекарах седмица, в която даже не желаех да хапвам, тъй като ставаше нещо срещу волята ми. Наистина нямах никакво предпочитание да отида. Страхувах, че няма да се приспособявам. Отговорих, че няма да отида ", споделя португалецът.

" Бяха комплицирани, тъй като предложиха това, което желаех. Мислеха, че им се майтапя. Все отново те оставиха отворено предлагането. Заминах на почивка в Алгарве и брачната половинка ми сподели: " Ти си простак да не приемеш офертата от България. Още повече, че имаме малко момиченце. Ще станеш на 28 години, би трябвало да мислиш и за финансовата страна. " Това ме стресна. Бях отказал преди две или три седмици, само че се обадих по телефона. Казах, че скърбя и попитах дали има опция въпреки всичко да отида в България. За благополучие, нещата се подредиха добре и отидох. Заминахме тримата, Каролина (б. а. - щерка му) беше единствено на три месеца ", добави халфът.

" Имам явен спомен по какъв начин кацам със самолета в София. Погледнах през прозореца и видях София. Бях самичък, отивах да подпиша. София е прекрасен град, само че когато отидеш и видиш старите здания в очукан тип е шокиращо. Помислих си, че би трябвало да остана най-малко две години. Когато отидох в хотела, се качих на последния етаж и имах панорамна панорама. Прекарах 20 минути, гледайки на открито. Мислех, плаках, боязън ме беше, само че в това време желаех този контракт. Беше стихия от страсти ", признава португалецът.

" Виждал съм как българи слагат вода, вместо да уринират при проби. Направих същото. Лекарят ми сподели: " Хидратиран си, само че идващия път най-малко постави топла вода ", заяви Ешпиньо. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР