Бившият футболист на Ливърпул Джейми Касиди беше осъден на 13

...
Бившият футболист на Ливърпул Джейми Касиди беше осъден на 13
Коментари Харесай

Известните съотборници на наркобоса от Ливърпул като бивш футболист бяха осъдени на 13 години затвор

Бившият футболист на Ливърпул Джейми Касиди беше наказан на 13 години затвор, откакто призна ролята си в интервенция за опиати за милиони лири.

Като младеж Касиди беше част от тима на Ливърпул, който завоюва младежката купа на ФА през 1996 година, побеждавайки Уест Хям с общ резултат 4-1. Джейми Карагър и Майкъл Оуен бяха измежду неговите съотборници, до момента в който Франк Лампард и Рио Фърдинанд представляваха Чуковете.

Касиди също представляваше Англия на младежко равнище и подписа професионален контракт с Ливърпул. Той обаче получи сериозна травма в коляното и бе освободен от Червените през 199 година на 21-годишна възраст, като прекара една година в Кеймбридж Юнайтед, преди да изпадне в Лига 1.

В своята автобиография от 2008 година Карагър сподели, че Касиди „ щеше да бъде прочут постоянен състезател на Ливърпул, в случай че не беше страдал толкоз доста от пострадвания “ и в този момент 46-годишният мъж в последна сметка се обърна към незаконен живот като част от тайфа, ръководена от по-големия му брат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР