Бившият футболист на Левски Валери Божинов говори за своето бъдеще,

...
Бившият футболист на Левски Валери Божинов говори за своето бъдеще,
Коментари Харесай

Валери Божинов даде рецептата как да се оправи българският футбол

Бившият футболист на Левски Валери Божинов приказва за своето бъдеще, националния тим и борбата за президентското място в БФС. Нападателят призна, че към момента единствено тренира със Септември (София) и няма подписан контракт.

„ Все още не съм футболист на Септември. Благодаря на управлението, че ми даде тази опция да упражнявам с тима, само че дали ще подпиша с клуба, не мога да кажа. Важното е да съм жив и здрав и ще забележим. Вече не съм на 20 години. Казах и на младите момчета от Септември, че бих дал доста единствено и единствено да съм още веднъж на 20, само че не мога. Аз обаче не виждам проблем в годините, всичко е в главата. Познавам силите си и считам, че имам какво още да дам на българския футбол “, съобщи Божинов пред Българска национална телевизия.

Нападателят разяснява и обстановката към националния тим, споделяйки, че би трябвало да бъде проявено самообладание и към футболистите, и към Ясен Петров.

„ Трябва самообладание и да бъдем реалисти, гледайки къде играят нашите футболисти. Националният тим е трамплинът за чужбина. Надявам се в този момент да създадем едни положителни квалификации. Всеки треньор го подлагат на критика, само че аз мисля, че би трябвало да сме по-позитивни. Смятам, че назначението на Георги Иванов-Гонзо е значимо, защото в тандем с Ясен Петров в Левски двамата бяха сполучливи “, показа някогашният национал.

Божинов не пропусна да показа своите мисли и по тематиката за битката за президентския пост в БФС, заявявайки, че не е останал удовлетворен от нападките сред двата лагера.

„ Не ми харесват тези нападки посред им. Държавата би трябвало да помогне, тъй като няма по какъв начин по различен метод да успеем. Ако тя не помогне, няма значение кой е президентът “, разяснява Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР