Бившият футболист на Левски Петър Курдов говори пред SportLive.bg, анализирайки

...
Бившият футболист на Левски Петър Курдов говори пред SportLive.bg, анализирайки
Коментари Харесай

Курдов: Оферти за милиони в Левски? Фалан фъстъци...

Бившият футболист на Левски Петър Курдов приказва пред SportLive.bg, анализирайки представянето на тима през есента. 

" Мисля, че спечелването на купата е една фантазия за Левски. Сега чувам, че отново стартират с обещанията, както преди време по всички партийни организации се даваха предколедни и предновогодишни обещания. Нямам нищо срещу това, което хората преди време обещаваха и го вършеха. За разлика обаче от сегашните ръководещи и протичащото се сега не мисля, че някой ще се хвърли на амбразурата с голи ръце и гърди да оправи Левски, до момента в който е там мажоритарният притежател. Това е, което слушам от хора, които обичат клуба не по-малко от него. Класирането сега единствено по себе си приказва, че нещата не вървят във възходяща линия, както желае нашата многомилионна публика. Да забележим тима в челната тройка и да се бори за нещо по-престижно ", съобщи Курдов.

Той разяснява и тематиката за срещата на мажоритарния притежател Наско Сираков с почитателите.

" Слушам фенклубовете какво приказват. Вече свикнахме да гледаме на единия ден митинг, а на други ден - контрапротест. Първо последователите написаха едно-две известия към него (б.р. - Наско Сираков), че не го желаят и имат други визии по въпроса и да им джироса акциите на клуба. Той сподели, че това няма да стане с неприятно, а единствено с положително. На другия ден прочетохме поддръжка от доста наши почитатели в интерес на мажоритарния притежател на Левски. Аз мисля, че това нещо не дава отговор на истината ", сподели Курдов.

Славният нападател приказва и за интереса от непознати клубове към играчи на Левски.

" Нагледали сме се на такива фалан фъстъци. Имат предложения, от кое място - от космоса?! Мисля, че информациите за интерес от Айнтрахт и така нататък са извънредно несериозни. Аз поисквам да се реализира нещо, тъй като клубът има крещяща потребност от свежи пари. Дано да станат нещата. Аз обаче ще направя една параленост сред Кирил Десподов и нашия Велтон. Първият е национал на България, капитан на тима, голмайстор, Футболист на годината, играеше в Лудогорец, стана първенец и притежател на Купата на страната и го продадоха за 2,5 млн. евро. Там тези суми, които се мъдрят отпред с мажоритарния притежател - 3 милиона евро, 5 милиона... Мисля, че това е фантазия и мъчно може да бъде осъществена ", сподели Курдов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР