Бившият футболист на Левски Нуно Пинто е сред вариантите за

...
Бившият футболист на Левски Нуно Пинто е сред вариантите за
Коментари Харесай

Левски ще заздравява отбраната с добре познати футболисти

Бившият футболист на Левски Нуно Пинто е измежду разновидностите за укрепване на отбраната на " сините " през януарския трансферен прозорец.

Главният управител и координатор на спортно-техническата част Асен Букарев е в Португалия, където 31-годишният ляв защитник играе сега за Витория Сетубал. Пинто изкара мощен интервал на " Герена " от януари 2012 до декември 2013 година, записвайки 10 асистенции в 56 мача със " синия " екип.

 Даниел Боримиров пред ТОПСПОРТ: Бъдещето на Левски е по-важно от това на един обособен човек
Боримиров пред ТОПСПОРТ: Бъдещето на Левски е по-важно от това на един обособен човек

" Отборът не играе добре, това е ясно "

Нуно обаче отхвърли да продължи контракта си и напусна със скандал България поради решението си да си тръгне дни преди дербито против ЦСКА за Купата на страната, с което завършваше есенния полусезон. Самият футболист съобщи, че сега няма управител и е подготвен да изслуша предложение от Левски, в случай че от клуба се свържат с него. Бранителят има договор за още 18 месеца със закъсалия Витория Сетубал, който заема 16-ото място в Примейра лига със единствено две победи в първите си 12 срещи от сезона.

Пинто записа гол и две асистенции в 10 мача в португалската лига от началото на акцията. Левски търси укрепване в двете крайни зона на защитата през зимата. Друг някогашен футболист на " сините " - Дъстли Мюлдер, също може да се трансформира в алтернатива за клуба. 32-годишният десен бранител сега е свободен сътрудник, откакто през лятото напусна НАК Бреда.

Националът на Кюрасао изигра 120 мача с 4 гола и 8 асистенции за Левски за четири сезона сред 2010 и 2014 година, написа Българска телеграфна агенция.

 Левски не е изпращал публична оферта за Живко Миланов
В АПОЕЛ не е постъпвала публична оферта за Живко Миланов

" Не разбираме от кое място идват сходни клюки ", чудят се кипърците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР