Бившият футболист на Левски Николай Димитров - Хичо сравни живота

...
Бившият футболист на Левски Николай Димитров - Хичо сравни живота
Коментари Харесай

Хичо: Русия ми напомня България

Бившият футболист на Левски Николай Димитров - Хичо съпостави живота в Русия с този в България. Халфът сега е част от Урал Екетиринбург, а преди този момент е играл и в турския шампионат и има взор и върху живота в южната ни съседка.

" В Русия ми харесва доста. Живял съм много години и в Турция и не ми беше елементарно. Всичко ми беше непознато - културата, религията. В Русия пък се усещам като в България, по тази причина ми е доста удобно, както и на брачната половинка и щерка ми.

Тук ми е като втори дом. Дори премислям след края на кариерата си да остана в Русия и да се опитам да стана треньор. Рано ми е обаче да мисля за това, към момента ми се играе ", споделя Димитров.

" Руската Премиер лига се отличава доста от другите състезание. Футболът тук е доста силов. В Турция в 80 % тимът мисли за офанзива, до момента в който тук в 20-30 %. Трябваше ми време да се приспособявам. Но ми е забавно, изключително напоследък.

Стана доста непредсказуемо - новобранците побеждават водача. Затова и футболът е толкоз велика игра. За мен съветското състезание е в топ 6 на европейските шампионати ", приключва Хичо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР