Бившият футболист на Левски, който бе сред любимците на публиката

...
Бившият футболист на Левски, който бе сред любимците на публиката
Коментари Харесай

Бившият футболист на Левски Мигел Бедоя приключва с футбола заради заболяване

Бившият футболист на Левски, който бе измежду любимците на публиката - Мигел Бедоя, разкри за заболяване, което ще постави завършек на футболната му кариера. Испанският техничар, който прекара два сезона на " Герена " разгласи новината в изявление за сътрудниците от Блиц.

" Имам сериозен проблем с бъбреците. Нарича се " Ига гломерулонефрит ", което ми пречи да спортувам с висока активност и на високо равнище. Преди Коледа играх четири мача, само че резултатите бяха неприятни и лекарите ми не разрешиха да играя. За мен е мъчно, само че даже до момента в който има още 1% късмет, аз ще имам 99% религия. Ще остана в Кипър до края на сезона. Ако това ще бъде последната ми година във футбола, желая да я завърша с купа. В момента сме първи и имам вяра, че това е нашата година ", съобщи Бедоя.

" Ще помня двете ми години в Левски до края на дните си. Винаги, когато отидеш в друга страна с друга просвета, футбол и метод на живот, имаш потребност от време, с цел да свикнеш. Така беше както с мен, по този начин и с Аниете. Но мисля, че от самото начало бяхме на положително равнище. Харесваше ми доста в Левски и се усещах значима част от тима и значима част за почитателите. Беше прелестно време и прекарване за мен ", добави още нисичкият техничар.

 Мигел Бедоя особено за ТОПСПОРТ: Изцедих и последните си сили за Левски!
Мигел Бедоя особено за ТОПСПОРТ: Изцедих и последните си сили за Левски!

" Още ме е гняв за загубата във финала против Черно море ", сподели футболистът на кипърския Аполон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР