Бившият футболист на Левски Христо Йовов коментира случващото се в

...
Бившият футболист на Левски Христо Йовов коментира случващото се в
Коментари Харесай

Йовов: Хубчев е доказан специалист, но Левски е между двете крайности

Бившият футболист на Левски Христо Йовов разяснява протичащото се в Левски, където игра за последно и след това бе назначен за състезателен шеф. Ето какво сподели Йовов пред "Меридиан Мач ", който сега е в предизборна акция, тъй като е претендент за кмет на родния му град Своге.

"Мислите ми към резултата след назначението на Петър Хубчев са доста неуверени. Веднага споделям за какво. Има интервали, в които Левски прави положително усещане, а след това идва отчаяние. Заради това по този начин обмислям. Хубчев е потвърден експерт и от много години се занимава със съществени тимове. Той има принос Левски да наподобява по-добре от преди - издигнат и проведен. Но до момента в който виждам мачовете като почитател, точно едни неуверени мисли се пораждат в главата ми ", разяснява Йовов.

"Дербито е отличен образец за двете крайности - през първото полувреме Левски игра добре и превъзхождаше противника. Бях сигурен, че "сините " ще завоюват. Тогава пристигна второто полувреме, през което тимът сподели друго лице. Трябва да се търсят аргументите за това. Обикновено е най-лесно те да се търсят в треньор ", добави Бижутера.

"В Левски бяха привлечени 8 футболисти. Очакванията са огромни, само че не може да се вършат генерални заключения дали взимането на някой от новите е било неточност през първите 2-3 месеца. Лесно е да се реши верния избор, когато той блесне още в първите минути или мачове. Ясно е, че на всеки му би трябвало интервал от акомодация. Нужно е време. Но то ще изтече в даден миг. Може най-вече до края на годината да има съмнения при новите, а по-късно те би трябвало да покажат качествата, поради които са били привлечени на "Герена ". Не би трябвало да забравяме, че огромна част от тях бяха взети късно ", приключи Йовов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР