Бившият футболист на Левски Далибор Драгич ще подкрепи сините от

...
Бившият футболист на Левски Далибор Драгич ще подкрепи сините от
Коментари Харесай

Далибор Драгич: В Левски да знаят, че играят в отбора на народа, тази фланелка е свещена

Бившият футболист на Левски Далибор Драгич ще поддържа " сините " от трибуните в идния край с ЦСКА мна 15 май. Защитникът, вдигнал 3 шампионски трофеи на България, както и две Купи, се чака да бъде в Сектор " В " на националния стадион " Васил Левски " в компанията на своя наследник Алекса Драгич, който в този момент е състезател на Борац Чачак.
 Септември отървава Левски от
Септември отървава Левски от " грешниците "

Здравко Димитров и Димитър Костадинов няма да играят повече на " Герена "

" Идвам в София още в събота. Ще бъда със сина ми. Искам да гледаме дружно финала, да усети страстта. Всички чакаме доста този трофей. С връщането на Станимир Стоилов тимът на Левски отново е възкръснал. С него клубът стъпва там, където е бил преди и където му е мястото. Всичко неприятно, което досега се случваше, е зад тила ни. Ако нещата са наред, в неделя ще вдигнем отново трофей за наслада на последователите в България и тези по света ", съобщи за Труд сърцатият защитник от близкото минало.

Драгич признава, че от дълго време не е бил на мач на " сините ", само че акцентира наклонността да не губи от ЦСКА, когато е на терена и даже на трибуните.

" От доста време не съм гледал онлайн Левски, признавам. Липсва ми това. Ще е наслаждение да бъда на стадиона и да донеса шанс. Мисля, че съм единственият чужденец, който няма загуба от ЦСКА. Бих ги и с Черно море, с Марек направихме 2:2. И като почитател съм идвал на дербито, до момента в който играех в Австрия, отново не сме губили ", добави Драгич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР