Бившият футболист на Ерол Алкан е най-новото попълнение на .

...
Бившият футболист на Ерол Алкан е най-новото попълнение на .
Коментари Харесай

Етър се подсили с бивш защитник на Берое

Бившият футболист на Ерол Алкан е най-новото попълнение на. Великотърновският клуб и бранителят подписаха през днешния ден контракт и от на следващия ден той се причислява към тима.

Ерол Алкан е централен бранител от турски генезис, роден е на 16 февруари 1994 година в Амстердам. Висок е 193 см и тежи 76 кг. Минал е през школите на, Херенвеен и Истанбул ББ. От 2014 година играе в турски клубове, след това две години е във втородивизионния нидерландски Дордрехт, в който е капитан и има 47 мача с 2 гола. От лятото на 2018 година Алкан бе футболист на Берое под управлението на, с който записа в Първа лига 38 мача и един гол. В началото на 2020 година се раздели със старозагорския клуб по взаимно единодушие и след това игра за третодивизионния немски Тюркгюджю. Има три мача за националния тим на Турция до 21 години.

“Познавам треньора Томаш. Той ме предложения да пристигна в Етър и да оказа помощ на тима. Харесва ми метода му на работа, той желае да се играе добър футбол, а аз също. След като прекратих контракта си с Берое, отидох в Германия, само че не играех постоянно там и в този момент съм тук. Очаквам да играя, да побеждаваме и да оказа помощ на Етър да остане в елита”, показа Ерол Алкан след подписването на контракта си.

Снимка: etarvt.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР