Бившият футболист на Ботев (Пд) Даниел Златков сподели, че е

...
Бившият футболист на Ботев (Пд) Даниел Златков сподели, че е
Коментари Харесай

БГ Роналдо: След Биг Брадър се бих два пъти, изобщо не ме е страх да бъда набит!

Бившият футболист на Ботев (Пд) Даниел Златков показа, че е допустимо да смени спорта, в който се състезава. Златков, който е прочут повече като БГ Роналдо, набра още известност с присъединяване си в риалити шоуто "Биг Брадър ".
Защитникът призна, че би се пробвал и в ММА боевете.
"Може би най-интересната ми година досега. Едно и също се случваше при мен всяка година. Тази беше забавна година. Може би започнах доста рано и в последната една-две години усещах, че ми натежава. Хората виждат една друга страна на професионалния футбол. До такава степен ми беше натежало в Беларус, че мислех, че може би към този момент няма да се занимавам с футбол. Тръгнах си от тима в Беларус без тяхно разрешение. Бях в ужасно богат тим. Аз и фамилията ми не се чувствахме щастливи там. Не, не знам къде ще играя футбол след Нова година. Не, това не ме тормози. Преди "Биг Брадър " имах диалог с два тима ", разяснява Даниел Златков в утринния блок на Нова ТВ "Здравей, България ".
"Почти нямам другари футболист. Минал съм по този път. В съпоставяне с другите хора един футболист на месец взима много пари. За страдание българските футболисти се мислят за повече от другите и си придават малко повече значимост. Не мога да си обясня за какво един футболист ще е повече от човек, който работи на бензиностанция ", съобщи още Златков

"ММА? Може би ще стартира да се занимавам с това. И след "къщата " два пъти съм се бил и то много съществено. Но не съм конфликтен и в случай че мога да избегна един пердах, бих го направил. Изобщо не ме е боязън да бъда набит. Винаги разгадавам нещата да са мъжката. Просто желая да няма съдбовни последици. Не бих желал синът ми да ме види да се удрям с различен човек ", призна футболистът.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР