Бившият футболист на Ботев Гено Добревски поиска да наеме дългосрочно

...
Бившият футболист на Ботев Гено Добревски поиска да наеме дългосрочно
Коментари Харесай

Каква ще е съдбата на бившия ресторант Марбея?

Бившият футболист на " Ботев " Гено Добревски изиска да наеме дълготрайно общински парцел против смешно ниска цена, само че вносителят на предлагането зам.-кметът изненадващо отдръпна предлагането от разискване в пловдивския общински съвет, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Става въпрос за някогашния ресторант " Марбея " на ул. " Ясна поляна " с повърхност от 103 кв.м., дружно с друга сграда от 6.6 кв. м. Непосредствено до този парцел се намира игрище №9, обещано на Гено Добревски на концесия за развиване на активността на академията му " Футболен клуб Велд 2014 ".

Футболистът бизнесмен е подал в общината капиталово желание от компания " Леонел 10 " ЕООД, с което е изискал свободните елементи от поземления парцел. В тях той считал да направи зала за видеоразбори и други спортни занимания на закрито. Общинска комисия ръководена от зам.-кмета по спорт   дава позитивно мнение за даване на парцела чартърен. 

Още при започване на сесията съветникът Георги Величков, който е от екипа на в Пловдив, предложи точката да се отдръпна от дневния ред на сесията. Величков съобщи, че не е съществено обектът да се даде чартърен за 10 година против 5000 лв.. Предложението му не беше признато и, макар че изиска прегласуване, при повторния избор резултатът беше еднакъв с първия.

Изненадата пристигна по-късно, когато пристигна ред за разискване на точката - вносителят съобщи малко " Оттеглям предлагането ". Без пояснения и без да показва, че на някоя от идващите сесии още веднъж ще предложи обекта. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР