Бившият футболист на Барселона Александър Хлеб направи доста интересни разкрития

...
Бившият футболист на Барселона Александър Хлеб направи доста интересни разкрития
Коментари Харесай

Бивш играч на Барса: Роналдиньо и Деко идваха пияни на тренировка

Бившият футболист на Барселона Александър Хлеб направи много забавни разкрития за времето, когато беше част от каталунския гранд. От думите на белорусина стана ясно, че звезди като Роналдиньо и Деко честичко са се явявали на подготовка в нетрезво положение. Хлеб също по този начин разкри, че клубът е продал дуото едновременно от опасения, че тяхното наличие ще „ съсипе” изгряващата тогава звезда Лионел Меси.

Едва ли ще се откри почитател на Барселона, който пази положителни мемоари от престоя на белоруския техничар на „ Камп Ноу”. Той изкара там единствено сезон 2008/2009, след което кара наеми поредно в Щутгарт, Бирмингам и Волфсбург. Въпреки това появяването му измежду „ блаугранас” пристигна в доста значим, както се оказа след това, момент от историята на клуба. Едно от първите решения на Пеп Гуардиола при старта му като треньор на отбора беше да продаде водещи фигури като Деко и Роналдиньо.

Сега Хлеб повдигна завесата, с цел да разкрие част от претекстовете на експерта. „ Роналдиньо и Деко идваха да упражняват пияни”, описа 38-годишният футболен бродяга. „ Знаете ли за какво Барса ги продаде и двамата през 2008 година? Защото се притесняваха, че те ще съсипят Меси.”

Хлеб беше със статут на звезда в Арсенал, само че избра да напусне Лондон, с цел да заиграе за Барселона. „ Разбира се, че в този момент скърбя, че си потеглих. В Арсенал играех всяка седмица за един от най-вълнуващите тимове в Европа. Отбор, който постоянно е бил в топ 4 на Висшата лига, а в Шампионската лига се считаше за претендент”, сподели играчът.

„ Футболистът съществува единствено когато е на терена и способства същински за тима. Макар че бях част от един състав на Барселона, който беше съвсем неукротим, ми беше доста мъчно да не се усещам изолиран при всичките тези празненства и благополучие в края на кампанията”, добави Хлеб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР