Бившият футболист има нова жена до себе си, след като

...
Бившият футболист има нова жена до себе си, след като
Коментари Харесай

Вече не се крият: Благо и Мария се показаха заедно – СНИМКИ

Бившият футболист има нова жена до себе си, откакто бракът му с Полина продължи рекордно малко даже за него – една година.

На ваучър по случай Гергьовден Жоро събра част от участниците в предаването „ Сървайвър “, а от фотосите ясно се вижда, че Мария Обрейкова е като залепена за Благо, написа Hotnews.bg.

На фотографиите, с които Hotnews.bg разполага, ясно се вижда и другата спрягана за гадже на Джизъса – Татяна. Мария обаче е прегърната от футболиста, съпроводен от двете си огромни деца, родени от връзката му с гимнастичката Христина. Явно връзката на Мария и Благой е сериозна, щом тя се е срещнала с част от наследниците му.

Мария е на 21 години и влезе в предаването като инфлуенсър, тъй че любовта с Благо ѝ е добре пристигнала.

Поли стана доста известна около връзката си с Георгиев, в този момент това следва и за Мария. Блондинката се провали гръмовно в играта, като не употребява идола си за избавление, вярвайки на обединението, че няма да я номинира, само че това не се случи и тя попадна при Благо на Острова на отшелника.

Двамата не престават да са дружно, тъй като през вчерашния ден Павел напусна играта, която несъмнено, е записана преди съвсем месец.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР