Бившият футболист и спортен директор на Левски Наско Сираков заяви,

...
Бившият футболист и спортен директор на Левски Наско Сираков заяви,
Коментари Харесай

Сираков: Не може да е случайно, че всички пропищяха от съдийството срещу "Лудогорец"

Бившият футболист и състезателен шеф на " Левски " Наско Сираков съобщи, че вижда наклонност на съдийска поддръжка към " Лудогорец ". Според него не може да е случайност, че всички тимове се оплакват от реферите, когато играят против първенците.

" Винаги когато някой тим понадигне глава и е подготвен да съперничи или да оспори превъзходството на " Луогорец " в последните години, му биват подрязвани крилата. Поне това е наклонността, която аз виждам. И мога да извадя 100 образеца ", съобщи Сираков в " Тази заран " по Би Ти Ви.

Най-добрият голмайстор в историята на " Левски " изрази голямо отвращение от съдийството на вчерашния мач на сините с " Лудогорец " (0:0). По думите му единствено до 20-ата минута е имало " три безумни съдийски неточности " в ущърб на столичани.

Според него са били спестени наложителни жълти картони на Абел Анисе за игра с ръка в наказателното поле на " Левски " и на Светослав Дяков за прекъсване на контраофанзива, както и безапелационен червен картон на Натанаел. В рамките на секунда бразилецът удари два пъти в лицето Антонио Вутов - първо с лакът, а по-късно с пестник. " Оттам нататък към този момент няма смисъл да се разисква какво се е случило и по какъв начин е било съдийство в останалите 60-70 минути ", сподели Сираков.

Попитан дали това е целеустремено, той отговори: " Не споделям нищо. Казвам това, което видях. Но това са неща, които въздействат извънредно доста на българския футбол. А и виждам, което е най-страшното, че в последните години това е наклонност в мачовете с " Лудогорец ". "

" Лудогорец " в никакъв случай не се е оплаквал от съдиите в тези дербита. То не бяха мачове с " Левски ", с ЦСКА, финали за купи, финали за суперкупи... Всички тимове пропищяха от съдиите. Това не може да бъде инцидентно ", добави Сираков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР