Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев нападна по

...
Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев нападна по
Коментари Харесай

Майкъла нападна Боримиров по отвратителен начин

Бившият футболист и началник в ЦСКА Георги Илиев атакува по непоносим метод Даниел Боримиров. Майкъла разкритикува спортния шеф на Левски за пасивността му по време на треньорската рокада при " сините ", където Николай Митов бе заменен от италианеца Делио Роси.

" Напрекъснато защитаваше Николай Митов, само че в този момент каква роля изигра? Някой желае ли му мнението? Разговарял ли е с новия треньор? Треньорските смени са работа само на спортния шеф, само че той беше прескочен. Това е задоволително красноречиво за протичащото се в Левски ", разяснява пред gol.bg Георги Илиев.

Той счита, че Делио Роси няма да успее да промени нищо в Левски. " Сега Роси с право ще има извинения, в случай че нещата не му се получат. Не е водил подготовка, не познава играчите... Така не се работи. Все едно в строителството да не се допиташ до инженера ", добави Майкъла.

" Няма да успее да оправи Левски. Нашият нрав не е за експерти. Делио Роси е привикнал с естествени условия на работа, тук ще гледа футбол от махалата. Да пристигна от Италия в България е все едно сменя Ламборгини с Фиат. Сериозните имена мъчно виреят у нас. Същото споделих за Габриел Обертан и Жорди Гомес и видяхте представянето им против Верея (0:2). Те взимат големи заплати, а старозагорци ядат баничка за закуска ", добави Георги Илиев. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР