Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА Анатоли Нанков сподели мнението

...
Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА Анатоли Нанков сподели мнението
Коментари Харесай

Нанков: Съжаляваме, че няма да водим отбора от резервната скамейка във финала срещу Левски

Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА Анатоли Нанков показа мнението си преди финала на сред " червени " и " сини ".

Толята призна, че съжалява за това, че дружно със своя екип, който до неотдавна водеше ЦСКА - София, отпред със Стойчо Младенов, няма да води тима от резервената пейка. Припомняме, че Младенов и неговият екип си потеглиха от " Армията " в средата на месец април.
 ЦСКА - София разгласи Пардю и изрази противоречие с дейностите на Стойчо Младенов ЦСКА - София разгласи Пардю и изрази противоречие с дейностите на Стойчо Младенов
" 
Искрено се надявам да стане прекрасен мач. Такъв дуел не се е играл от много дълго време. Искрено искам успеха на ЦСКА. Смятам, че тимът има опция и футболисти, които биха могли да се окуражават да създадат един страховит мач и да победят. Моята прогноза е 2:1 за ЦСКА.

Всичко към раздялата ни с клуба се изрече. Не желая да встъпвам в елементи в този момент, нещата се знаят. Съжаляваме, че няма да бъдем ние на резервената пейка в този конфликт. Почти класирахме тима, откакто победихме Славия в първия полуфинален мач с 2:0 в Овча купел. Хубаво беше да си водим най-малко финала, само че по този начин се случиха нещата ", сподели Нанков в предаването " От дузпа в тъч " по Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР