Бившият футболист и настоящ треньор Тодор Янчев , за да

...
Бившият футболист и настоящ треньор Тодор Янчев , за да
Коментари Харесай

Тодор Янчев пред БНТ: Жалко е, че в днешно време липсва привързаността между играчите, клуба и треньора

Бившият футболист и сегашен треньор Тодор Янчев, с цел да разясняват двамата случилото се по време на вчерашното Вечно дерби сред ЦСКА и Левски.

Янчев, чийто огромни триумфи в кариерата пристигнаха с екипа на " алените ", съобщи, че за него равният резултат 1:1 е бил закономерният излаз от срещата и също така разяснява, че е прекомерно рано да се каже имат ли шансове двата тима да се борят за купата.

" Зарядът, може би, оказа някакво въздействие на играта. Това въпреки всичко е дербито на България. Сблъскаха се два тима с друг жанр на игра и равният резултат за мен е законосъобразен. Така, както Левски можеше да поведе с 2:0 и ЦСКА пропусна добра опция, когато Естрада и Назон не съумяха да си подадат. Затова са забавни тези мачове обаче, тъй като обрати може да се случат до самия край ", съобщи някогашният асистент ментор в ЦСКА.

" Първенството занапред стартира. Пролетта постоянно е доста по-силна от есента, тъй като зарядът на мачовете е по-голям. Според мен, тогава ще са същинските мачове ", продължи той.

Младият експерт, който за последно води отбора на ЦСКА 1948, приказва още и тематиката с рецесията в Лудогорец и по какъв начин тя в действителност ни открехва вратата към една неприятна наклонност в актуалния футбол, а точно треньорът да бъде набедяван за неприятните тезултати.

" Вижда се едно оттегляне в Лудогорец освен е Европа, само че и в шампионата. Може би новата генерация, която влезе в Лудогорец към момента не може да откри себе си ", показа трикратният първенец на България с ЦСКА.

" За страдание, постоянно треньорът обирка пешкира, само че футболистите са основните настоящи лица. Те могат да извоюват резултат, който да пази треньора. Поколенията обаче са разнообразни и треньорът би трябвало да се нагажда по отношение на играчите. Ние обаче би трябвало да взимаме максимума от тях, без да им се сърдим. Аз бях учтив по различен метод - за мен клубът и треньорът бяха най-важното. Сега обаче не е по този начин и тъпо, че липсва тази обвързаност ", приключи Тодор Янчев.

Целия диалог гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР