Бившият футболист и настоящ треньор на Б-отбора на Барселона Рафаел

...
Бившият футболист и настоящ треньор на Б-отбора на Барселона Рафаел
Коментари Харесай

В Испания: Лапорта вече е избрал заместник на Шави

Бившият футболист и сегашен треньор на Б-отбора на Барселона Рафаел Маркес ще наследи Шави на треньорския пост, твърди през днешния ден каталунският вестник Sport.

Според този източник изборът е паднал върху мексиканеца, тъй като президентът Жоан Лапорта има вяра, че той може най-добре да продължи започнатото от Шави, само че също по този начин да практикува стила на игра на " каталунците " като някогашен член на тима на Барса, с който завоюва поредност от титли преди съвсем две десетилетия. Лапорта и Деко са удовлетворени от работата му в Б-отбора и имат вяра, че той може да продължи в същия жанр и в " първия " тим.

Вестникът също по този начин оповестява, че през тези седмици, откакто Шави разгласи, че напуща треньорския пост, няколко оферти са били на масата. Тиаго Мота и Мичъл незабавно отпаднаха като варианти, Антонио Конте беше забавен вид, само че той също не е обсъждан заради стила на игра, който практикува.

Юрген Клоп беше огромното предпочитание на Лапорта, само че немският експерт не се отхвърля от концепцията да си вземе отмора от футбола, а също по този начин се твърди, че не е удовлетворен от финансовото положение в Барселона. Ханзи Флик към момента не е потърсен. Барса възнамерява да реши публично въпроса за новия треньор доста скоро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР