Бившият футболист и наставник на Реал Мадрид Бернд Шустер коментира

...
Бившият футболист и наставник на Реал Мадрид Бернд Шустер коментира
Коментари Харесай

Бернд Шустер: Марсело трябва да внимава, защото лесно надебелява

Бившият футболист и ментор на Реал Мадрид Бернд Шустер разяснява формата на левия бек на отбора Марсело, който в последно време се трансформира в запаса. Немският експерт чудесно познава играча от интервала му отпред на мадридчани.

“Във всеки тим има двама, трима или четирима играчи, които имат огромни проблеми с тежестта. Това са футболисти, които елементарно надебеляват, както има и такива, които в никакъв случай не качват килограми, макар че ядат доста. Някои играчи, като да вземем за пример Уесли Снайдер, които са под риск, когато се контузят и не са дейни, не упражняват и не играят мачове. Лесно надебеляват и доста мъчно се отслабва с тези килограми, както е при всички.
Schuster: " Marcelo, like Sneijder, puts on weight easily; he needs to be careful " https://t.co/vM7fmSH4rb pic.twitter.com/ikrR9gFlu5
— AS English (@English_AS) January 24, 2019 Докато не започнеш още веднъж да играеш и да имаш друг темп, не можеш да отслабнеш. Има хора, и знам, че Марсело е един от тях, които имат податливост към надебеляване и би трябвало доста да внимават изключително когато се контузят. Трябва да е нащрек, тъй като може да му се случи това, което в този момент му се случва”, разяснява Шустер пред предаването El Transistor на испанското радио Onda Cero.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР