Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев даде интервю

...
Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев даде интервю
Коментари Харесай

Майкъла: Жалко за Гриша Ганчев, че е осигурил такива условия, а насреща получава...

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев даде изявление за " Тема: Спорт ". Ето какво сподели Майкъла:

Г-н Илиев, за какво ЦСКА загуби още един път от Ботев?

- Жалко за Гриша Ганчев, че им е обезпечил такива условия, а отсреща получава... видяхме какво. Не може един тим отвън Топ 3 на класирането да ти вкара 8 гола за 3 мача. За три срещи по този начин и не се усетиха да сложат един човек до Неделев. Toй три дуела си игра самичък. През първото полувреме ЦСКА се показа добре, само че като не може да вкара гол... Явно Пенев би трябвало да влезе да им покаже по какъв начин става. А към този момент в отбрана не може по подобен обикновен метод да допуснеш две идентични попадения. Този, португалецът (б.р. - Нуно Томаш), и при двата гола, вместо да се връща обратно, трябваше да нападна нападателя, а не да го гледа. От боязън ли е, не знам, само че не може такова нещо. Хайде през първото полувреме ЦСКА добре владееше топката, само че като не можеш да реализираш... Не го разбирам. Всичко ти е обезпечено, футболистите не са неприятни, само че е несериозно по този метод да пазят ЦСКА и личните си имена. За цяла пролет тимът направи един в действителност добър мач - с Лудогорец за купата. Но не може да разчиташ на една среща.
 Ботев (Пловдив) победи ЦСКА с 2:0
Пловдивският призрачен сън няма край за ЦСКА, нова загуба за Пенев и компания в Коматево!

Нова загуба за " армейците " от " канарчетата "

Абдикира ли ЦСКА от борбата за купата след загубата от Ботев?

- На 99 %. Реално ЦСКА още е в сметките, тъй като и Лудогорец са трагични. Черно море ги размаза тотално. Почти всички обстановки на " Тича " бяха в интерес на Черно море. Прекрасен тим, играят със самочувствие и не се тормозят от никого. Проблемът е в Лудогорец, че им падна равнището и се приближиха сами до ЦСКА и Левски. Лошото за ЦСКА е, че получи куп положителни благоприятни условия напролет да редуцира изоставането и се провали при съвсем всички шансове, футболистите би трябвало да се замислят доста съществено. Представянето в отбрана е безобразно, вратарите са приблизително равнище, има един-двама класни футболисти в средата на терена и един-двама в офанзива, само че те пък не могат да вкарват.

Срина ли се душевен тимът след отпадането за купата, или казусът е другаде?

- Какво има да се срутват, като всичко им е наред - заплати, условия, за похлупак и Лудогорец губи и ти подава топката на празна врата. А ти, като не можеш да я уцелиш, кой ти е отговорен?! Просто тези играчи нямат самочувствие, че са в ЦСКА. Това им липсва. ЦСКА би трябвало да ти е в главата, в сърцето и в фантазиите. Стойчо Младенов им го сподели неотдавна, Любо Пенев също го сподели - играчите би трябвало да знаят къде се намират. В ЦСКА, на " Народна войска ", където сме привикнали да побеждаваме и да сме първенци. А тимът просто няма този нрав. Ето - един Неделев има манталитета да се надиграва с ЦСКА. Но тези на " Армията " нямат манталитета да се надиграват даже с Ботев. Сега цяла седмица би трябвало да си пускат трите срещи с Ботев, да си ги въртят по три часа дневно и да видят какво са играли и какви неточности са създали.
 Снимка 420159
Източник:

Как си обяснявате обстоятелството, че ЦСКА цяла пролет не може да вкара след корнер, въпреки да извърши над 70?

- Тези обстановки се научават. Просто и обикновено. Явно не се работи задоволително.

Сега следва ново доста тежко посещение на ЦСКА - на " Тича ". От този дуел какво очаквате?

- Вече всеки мач на ЦСКА е тежък, откакто тимът не играе мощно. Има и друго - Ботев им вкара 8 гола и другите ще видят, че не е ужасно против ЦСКА. Изобщо няма да се изненадам, в случай че Черно море завоюва. Ще е безусловно равносилен мач. Да, ЦСКА е по-добрият тим, само че Черно море играе на лимита на опциите си. Докато ЦСКА демонстрира към 60-70 % от това, което може.
 Черно море победи ЦСКА на
Ефектът " Супер Любо " не подейства, Черно море занули възмутителен ЦСКА на " Тича "!

Голове на Н`Донгала и Василев донесоха триумфа на " моряците " с 2:0

Има ли потребност ЦСКА от доста нови попълнения през лятото?

- ЦСКА има потребност от футболисти, които са привикнали да побеждават и да печелят титли. Но този въпрос не е към мен. Не мога да се меся на спортно-техническото управление. Лошото е, че ЦСКА изпадна в извънредно нежелано състояние пред почитателите. С тази игра тимът отблъсква последователите, макар че тяхната поддръжка е впечатляваща. Но по този начин е в ЦСКА - никой няма избор на доверие, когато губиш. Който и да е треньор, би трябвало да се потвърждава във всеки мач.
 Пенев няма да жали никого на
Пенев няма да жали никого на " Армията ", маха всички ненужни

Ще бъдат наранени чужденци и българи от всички линии на отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР